nefit-floorjaxx-marquis2

Volle FloorJaxx agenda in september!

FloorJaxx was als live DJ act in september zowel doordeweeks als in het weekend op het podium te vinden. Denk aan een zakelijk evenement met zangeres en saxofonist, een spetterend openbaar feest met DJ en vocalist, een huwelijksfeest en zelfs een Sweet Sixteen in volledige bezetting met percussie. We hebben enorm genoten van deze uitdagende en gevarieerde feesten!

Daarnaast speelden wij voor Nefit HR-ketels op 3 evenementen. In samenwerking met Marquis Evenementen gaven wij een show in de IJseldelta Center in Zwolle, in De Leerfabriek te Oisterwijk en in De Fabrique in Utrecht. Bekijk ook het filmpje ‘How deep is your love’ van Calvin Harris onderaan deze blog!

Walking dinner buffet en presentaties

De 3 chique evenementen waren voorzien van een mooi en divers programma. Door middel van een beeldpresentatie werd ‘Nefit door de jaren heen’ uitgebeeld. Dit werd begeleidt door presentaties vanuit Nefit zelf en dat alles onder supervisie van geluidskunstenaar Niek Boes. Een waar spektakel!

Live DJ show met zangeres en saxofonist

FloorJaxx voorzag het walking dinner van lounge muziek. Na de presentatie gingen we terug naar de 80s, naar de top40 van nu en weer terug naar de 90s met muziek voor elke smaak. Hierbij willen we Nefit HR-ketels en Marquis Evenementen hartelijk danken voor de prettige samenwerking!

 


 

Boek een spetterende live DJ act met zangeres, saxofonist en zelfs percussie voor en zakelijk evenement, openbaar feest en meer. Stuur vrijblijvend een mail, wij zijn heel nieuwsgierig naar plannen en wensen en denken graag mee!

390