Een van de bonussen van het muzikanten vak is dat je op hele bijzondere en leuke plekken komt. Zo mochten wij met FloorJaxx 25 september onze opwachting maken op een boot! Een gigantische boot; Partyschip de Ameland in Rotterdam biedt met verschillende zalen en bars ruimte voor maximaal 800 (!!!!) passagiers.

We mochten die avond het podium betreden om een optreden te verzorgen voor een heuse Sweet Sixteen Party. Nee nog beter; een heuse “Sweet-Sixteen-Surprise-Party”! De mooie jarige Gina wist van niks en werd door haar ouders op deze bijzondere avond getrakteerd. Dat de Ameland een 47 jaar oude veerboot is, was niet meer te ontdekken na de make-over voor deze avond. Grote spandoeken met de beeltenis van Gina, roze ballon-torens en schalen met cupcakes maakte de “Sweet-Sixteen-Party”-sfeer compleet.

FloorJaxx stond deze avond in complete bezetting op het podium; DJ Thomas, saxofonist Melle, percussionist Anouk en zangeres Brenda. Onze sets werden afgewisseld door DJ optredens van de broer en neef van de jarige. De jarige Gina nam de rol van MC-er aan tijdens de set van haar broer en was daarmee zowel op het podium als op de dansvloer het stralende middelpunt. Om 01:00u stipt meerde de Ameland weer aan waarna het feestgedruis zich langzamerhand weer naar de kade verplaatste. Een bijzonder feest op een bijzondere locatie….

Op deze avond hebben we de nieuwe promo van FloorJaxx laten maken, bekijk deze hier:

418