• FloorJaxx-4-juli-2015-2
  • FloorJaxx-4-juli-2015-3
  • FloorJaxx-4-juli-2015-4

Huwelijksfeest in een van de mooiste kerken van Nederland

Op zaterdag 4 juli stonden we op een spetterend huwelijksfeest in De Orangerie in Den Bosch, een oude kerk die volgens velen tot de mooiste van Nederland behoort. Romantisch, imposant en enorm sfeervol: een geweldige trouwlocatie!

Het feest had een spannend thema: De Olympische Spelen. Dit betekende onder meer een heuse brandende vuurkorf voorop het podium, die door een paar mannelijke gasten enthousiast brandende werd gehouden gedurende de avond. Het vuur van de liefde, in figuurlijke en in letterlijke zin!

Bekijk onderaan deze post de aftermovie van deze te gekke bruiloft.

Het bruidspaar had de wens om er van begin tot eind een grote FloorJaxx party van te maken met dance, pop, top 40 en dj vibes. Na het chique diner werd de ruimte in mum van tijd omgetoverd tot dampende club. En vanaf het eerste nummer van onze zangeres ging het dak eraf, tot aan de laatste noot van de saxofonist.

Ja ja, we weten nu dondersgoed dat ze kunnen dansen in Den Bosch en daar houden wij óók van! Het bruidspaar zelf gaf het goede voorbeeld en was op het podium te vinden, de vrienden in een kring eromheen zoals het hoort. Net als het bruidspaar waren de gasten erg smaakvol gekleed, wat het feest perfect maakte en dat is nu net wat je als bruidspaar wil. Een geweldig feest met DJ én live muziek! Kortom: dit feest was voor het bruidspaar, voor de gasten én voor ons een zeer memorabele.

FloorJaxx is op maat beschikbaar voor trouwfeesten, zakelijke evenementen, jubilea en meer. Desgewenst met dj, saxofonist, zanger of zangeres en percussionist. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

692