Spetterend trouwfeest op mooie zomeravond in augustus

Dit bruidspaar was kortgeleden nog te vinden in Mexico en Cuba om vakantie te vieren en daar wilden zij muzikaal aan herinnerd worden tijdens het huwelijksfeest. Maar er werd ook gevraagd om de moderne muziek van nu, om nummers van Anita Meijer, Boudewijn de Groot én de Italiaanse 90’s hitgroup Corona (Rhythm of the night). Een leuke en uitdagende trouwklus kun je wel stellen, die boekingsbureau LoveSound maar wat graag op zich nam. FloorJaxx als live DJ act stond te trappelen om hier een geweldig feestje te bouwen en dat is helemaal gelukt.

Bekijk onderaan deze blog de aftermovie van dit spetterende feest!

De bruid en bruidegom lieten zich heerlijk gaan op de dansvloer en onder muzikale begeleiding van zangeres, sax en dj die voor de nieuwste hits en de beste classics zorgden, was het een groot feest. Het ging werkelijk alle kanten op: Paradise by the dashboard light (Meatloaf) werd zelfs aangevraagd, genieten!

Het weer heb je (helaas) niet in de hand, maar op 22 augustus zat het helemaal mee en dat kwam goed uit. De feestlocatie bevond zich namelijk aan een meer en nabij een waterski-bedrijf. Als kers op de taart werd er tijdens het feest zelfs een indrukwekkend showtje weggegeven door enkele waterskiers. De trouwlocatie had een binnen- en buitengedeelte en tot in de late uurtjes hebben de gasten kunnen genieten van de zachte buitentemperatuur.

Namens het hele team een woord van dank voor deze gedenkwaardige, mooie avond!

FloorJaxx boeken voor een huwelijksfeest, zakelijke evenement, verjaardag of ander gedenkwaardig moment? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. De muzikale omlijsting is helemaal naar eigen wens en grootte samen te stellen met bijvoorbeeld dj, saxofonist, zanger of zangeres, percussionist, lichtshow en geluidsset.

Aftermovie:

409