• FloorJaxx-Dj-Live-Act-1
  • FloorJaxx-Dj-Live-Act-3

Sfeervol privéfeest met live zang, saxofoon, piano en dj

Op zaterdag 5 september gaf FloorJaxx muzikaal acte de présence op een prachtige feestlocatie in Hoorn. Ed en Anka, twee heel bijzondere mensen, vierden hun 25-jarig huwelijk met een select gezelschap in persoonlijke setting.

Vergeet niet de aftermovie van dit feest te bekijken onderaan deze blog!

De gasten werden ontvangen door een violist. Vervolgens werd er op beamer een video getoond met muziek en als antwoord daarop startte FloorJaxx met ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij. Later op de avond volgde speciaal voor het echtpaar ‘I will always love you’ van Whitney Houston. Onze saxofonist maakte de persoonlijke, feestelijke sfeer compleet. Als live dj act vulden we onze sets met soul, jazz, lounge, maar ook disco en top40. Deze variatie viel goed in de smaak bij de gasten!

Chique aankleding op het evenement

InDutch Events zorgde zoals gewoonlijk weer voor een prachtige ambiance (zie aftermovie). Hierdoor kregen de gasten een persoonlijke ontvangst, een sfeervol diner en bovenal een gezellige avond voorgeschoteld.

Het echtpaar, de gasten en FloorJaxx hebben een bijzondere avond meegemaakt en hiervoor spreken wij een woord van dank uit! Ook een live dj act boeken voor een zakelijk evenement, verjaardag, huwelijksfeest of andere gebeurtenis? Neem gerust contact op! Stel FloorJaxx helemaal naar eigen wens samen en kies bijvoorbeeld dj en zang, of met saxofonist en/of percussionist. Voor elk budget garanderen wij een spetterende show!

 

350